Апартмани

Апартман 4

Овој апартман е исполент со меки и светли бои идеален за луѓе кои сакаат фина мешавина на рустичен и модерен изглед. Со поплочениот под и модерните свежи слики на ѕидовите, апарт

од 65.00 EUR Повеќе

Aпартман 3

Ако претпочитате свеж и чист простор зачинет со афрички орнаменти, овој апартман е идеален за Вас. Со потполно функционална кујна и црно-бела трпезарија и дневен дел, овој апар

од 35.00 EUR Повеќе

Aпартман 2

Со дрвениот под, овој апартан зрачи со топлина, гостољубивост и удобност. Ова е потенцирано и со намештајот во бордо-бела комбинација прикладен за луѓето кои претпочитаат топла а

од 65.00 EUR Повеќе

Aпартман 1

За луѓето кои сакаат на само да го поминат одморот, овој апартман за дваца со одвоена спална соба е иделаен за одмор. Со дрвен под и мирни бои овој апартман нуди мирна и пријатна

од 35.00 EUR Повеќе

Aпартман 5

  Овој апартман е идеален за парови кои едноставно сакаат да се препуштат на убавините на природата, чистиот воздух, непречениот поглед кон Охридското Езеро и единствената

од 35.00 EUR Повеќе