Next Prev

Aпартман 5 | 35.00 EUR

 

Овој апартман е идеален за парови кои едноставно сакаат да се препуштат на убавините на природата, чистиот воздух, непречениот поглед кон Охридското Езеро и единствената автентичност на Вила Велестово.

Модерно украсената спална соба е главниот составен дел од апартманот, каде ќе може добро да се одморите од секојдневните проблеми и да спиете удобно како никогаш досега. Како Добро Утро ќе ви посака и Охридското Езеро преку двата прозорци кои дирекно гледаат на езерото.

Блескавото купатило не е изоставено од совршениот ентериерски дизајн.

Како централно место во самиот апартман е и дневната со трпезаријата. Удобната гарнитура за седење, во склоп со плазма телевизорот и трпезаријата, го прават апартманот уникатно место кое ќе го паметите подолго време и каде ДЕФИНИТИВНО ќе сакате да се вратите повеќе пати.

 

Резервација